Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’den aşk pozu

İLKER KALELİ İLE BİRLİKTE OLAN BURÇİN TERZİOĞLU, UZUN BİR ARADAN SONRA İLK KEZ INSTAGRAM HESABINDAN SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI.

Birlikte rol aldıkları dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli hakkında geçtiğimiz hafta magazin basınında ayrıldıkları yönünde haberler yer almıştı.

Şiddetli bir tartışmanın ardından Kaleli’nin, birlikte yaşadıkları evi terk ettiği öne sürülürken başarılı oyuncu kişisel sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili sitem ederek, ayrılmadıklarını belirtmişti.

Geçtiğimiz gün Arnavutköy’de bulunan bir balıkçıda akşam yemeği yiyen Burçin Terzioğlu da konuyla ilgili açıklama yaparak, “Biz mutluyuz, her şey yolunda” diyerek son noktayı koymuştu.

Aşkları son sürat devam eden ve şu anda evlilik düşünmediklerini, ilişkilerinden memnun olduklarını dile getiren çiftten romantik bir poz geldi.

Burçin Terzioğlu bugün sabah saatlerinde İlker Kaleli ile çekilen siyah beyazlı fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak aşklarını gözler önüne serdi. Ünlü oyuncunun bu fotoğrafı takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.