Burçin Terzioğlu, gözünü internet dizilerine dikti

‘Poyraz Karayel’ dizisinin final yapmasından sonra inzivaya çekilen oyuncu Burçin Terzioğlu, gözünü internet dizilerine dikti.

Ekranda yer alan dizilerin uzun soluklu olmasından dolayı çalışma saatlerinden şikâyetçi olan oyuncu, şu anda aldığı ücretinden düşük bir fiyat gelse de internet dizisinde rol alacağını söyledi.

DİZİ SÜRELERİNDEN ŞİKAYETÇİ

Yoğun set saatlerinden dolayı ailesine, kendisine ve sağlığına özen gösteremediğinden yakınan Terzioğlu, internet projelerinde durumun hiç de böyle olmadığını açıkladı.

60 dakika olan sanal dizilerde rol almaya sıcak bakan oyuncu, önemli olanın para değil, sağlığının ve sevdiklerinin olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.