Buray’dan Yasemin Şefik’e çok özel açıklamalar

Sevilen şarkıcı Buray, yeni albümü “Başka Hikayeler” ile Yasemin Şefik’in Allianz Motto Müzik kanalında yayınlanan “Ritmik Sohbetler” programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda Buraya, kendisiyle ilgili ilk kez dile getirdiği samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Afrika’ya kültür seyahati yapan Buray, “Yanımızda çocuklar için çikolata, diş fırçası-macun götürdük. En şaşırdığım şey, çocukların kapıyı çalıp sabun istemeleri oldu.” dedi.

“BİR KERE SAÇIMA 50 EURO KARŞILIĞINDA FÖN ÇEKTİRDİM”

Kıvırcık saçlarıyla imajını değiştirmeyen Buray’ın kahkaha dolu hikayesinde saçlarıyla ilgili bir anısını şöyle anlattı: “2008 yılında İbiza’da bir otelde animatör olarak çalışıyorum. Bir kız geldi, saçına fön çekebilir miyim diye sordu. Neden dedim. 50 euro teklif etti. Kabul ettim. Sonra havuza gittim atladım.”

Duygusal şarkılarıyla da müzik severlerin kalbini çalan şarkıcı; “Ben hiç ağlamam. Hiç hatırlamam ağladığımı. Gece uyurken ağlarım. Vücut bunu atar belki. Anlamı bu olabilir” açıklamasında bulundu.

“AYNI SEKTÖRDEN BİRİYLE AŞK YAŞAMAK GARİP!”

Yasemin Şefik’in “Nasıl bir aşıksın?” sorusu üzerine Buray, “Özel yaşarım, kimseye anlatmam. Belki bir iki arkadaşıma. Çok ballandırmam. Doğum günü, yılbaşı hediyesi sevmem. Alakasız günlerde sürpriz severim” dedi.

Aşk ve ilişkiler ile ilgili Yasemin Şefik’in sorularına samimi cevaplar veren Buray; “İki insanın farklı karakterleri olmalı. Aynı sektörden biriyle aşk yaşamak çok garip.

Ben lisedeyken güzel sesli kız arkadaşım olsun diye hayal ederdim. Bana gitar çalsın, şarkılar söylesin diye düşünürdüm. Şimdi ise benim işime karışacak, ben ona karışacağım diye istemiyorum” dedi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.