Burak Tozkoparan ‘Tek Yürek’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Kırgın Çiçekler, Paramparça gibi reyting rekortmeni dizilerin yanı sıra Hesapta Aşk adlı sinema filmiyle de genç neslin en sevdiği oyunculardan olan Burak Tozkoparan, çok yakında başrolünde yer aldığı TRT 1’de yayınlanan ‘Tek Yürek’ dizisiyle ekranlarda olacak.

Kırgın Çiçekler’in başarısının ardından iki sene boyunca kendisine gelen senaryo tekliflerini değerlendiren ve her şeyi ince eleyip sık dokuyan Tozkoparan, nihayet kararını verdi. Tozkoparan’ın yeni bir dizide rol alacağının duyulması sosyal medyada heyecan yarattı. Orta Doğu’da da hayranları bulunan oyuncu, kısa süre içinde dizi tahminlerini içeren binlerce mesaj aldı. Son olarak ‘4X4’ adlı müzik grubuyla ‘Belki’ adlı bir albüm çıkaran Burak Tozkoparan; sevilen dizide zengin, popüler, tutkunu olduğu işte çok başarılı, matematik dehası bir genci canlandırıyor. Buz hokeyi takımının kaptanı ‘Cem’ karakteriyle tüm hünerlerini sergileyecek olan Tozkoparan’ın sürprizlerle dolu rolü çok konuşulacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.