Burak Sevinç ve Algı Eke’yi buluşturan “Nasipse Olur” çekimleri başladı

Burak Sevinç ve Algı Eke’yi buluşturan Nasipse Olur isimli romantik komedinin çekimleri Boyabat’ta başladı.

Yapımcılığını Greenart Grup’tan Vahdet Erdoğan’ın yaptığı, Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı oturuyor. Çekimleri Boyabat’ta devam eden filmin oyuncu kadrosunda Nur Sürer, Hakan Bulut, Zeyno Eracar, Yeşim Dalgıçer, Erdem Baş, Kıvanç Baran Arslan, Barış Başar, Ünal Yeter eşlik ediyor.

Aman Nazar Değmesin

Bir sezonda Söz ve Leke dizilerinde yakaladığı başarının ardından yaz tatilini de çalışarak geçiren Burak Sevinç, “Algı benim yıllardır arkadaşım ama ilk defa birlikte çalışma fırsatı yakaladık. Kendisini ayrı, oyunculuğunu ayrı severim. Şuana kadar birlikte çektiğimiz sahnelerimiz çok keyifliydi, daha güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Boyabat çok güzelmiş ben ilk defa geldim. Sağ olsun yerel halkı, esnafı da bize çok yardımcı oluyor. bu kadar rahat olabileceğimizi tahmin etmiyordum. Buraya gelirken küçük bir yerde çekim yapmakla ilgili acabalarımız vardı ama çekimler iyi gidiyor. Güzel başladık, güzel devam ediyor, nazar değmesin,” dedi.

blank

Bu sezon yoğun geçecek

Yaz sezonunu film çekimleriyle yoğun geçireceğini söyleyen Algı Eke filmle ilgili şunları söyledi: ”30 yaşında, evde kalmış, deli, etrafına uyum sağlayamayan ve en sonunda aşık olan birini canlandırıyorum. Burak benim eski arkadaşım ilk defa birlikte oynuyoruz, alışma süreci geçirmeden çekimlere başladık. Ağustos’ta başka bir filme başlayacağım, yeni sezonda da dizi projem var. Arada Datça’da bir tatil yapmayı düşünüyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.