Burak Sevinç “Leke”deki karakteriyle çok konuşulacak

“İzleyiciyi hüzünlü bir aşk bekliyor”

Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı yeni dizisi “Leke”, 16 Nisan Salı akşamı izleyici ile buluşacak. Sevinç, canlandırdığı Cem karakteriyle ekranın en konuşulan oyuncularından olacak.

Rol aldığı dizilerden çok farklı bir karakterle ekrana dönen Burak Sevinç, “Leke”nin yayınına sayılı günler kala heyecanlı olduğunu dile getirdi.
Dizide Sevinç, karanlık geçmişinden kalan travmalar nedeniyle aile kavramına, aşka inanmayan ve kadınlara güvenmeyen genç iş insanı Cem’i canlandıracak.

Yasemin’i (Melis Sezen) tanımasıyla tüm ezberleri bozulan Cem’in dünyası bu aşkla bir anda alt üst olacak. Aşkı zayıflık olarak gören Cem’in dizide Yasemin’e karşı hissettiği çekimle gerçekleşecek olan dönüşümü izleyiciyi her Salı akşamı ekrana başına toplayacak.

“Cem’in kadınlarla ilgili tüm tabuları yıkılacak”

Canlandırdığı karakterin kırılması güç tabuları ve ön yargıları olduğunu söyleyen Burak Sevinç, Leke’deki Cem ve Yasemin aşkı için şunları söyledi: “Yasemin, Cem’in kadınlarla ilgili tüm tabularını yıkacak. Doğru bildiği her şeyin yanlış olduğunu zamanla görecek. İzleyiciyi hüzünlü ve güzel bir aşk hikayesi bekliyor.”

Yönetmenliği Metin Balekoğlu’nun, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği “Leke”, 16 Nisan Salı saat 20.00’de ilk bölümüyle Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.