Burak Şenöz “Aşkımdan Habersizim”

Türk Pop Müziği’nin genç ve dinamik yorumcu ve bestecilerinden biri olan Burak Şenöz, 20 yıllık sahne deneyimini çıkarttığı single ile taçlandırıyor.

Türkiye’de ulusal ve uluslararası kulvarda birçok zincir otel ve organizasyon/event kuruluşları davetlisi olarak çeşitli organizasyonlarda popüler Türkçe müzik ile sahne alan Şenöz, 2018 yılı single çalışması “Aşkımdan Habersizim” ile müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz.

DMC etiketiyle dijital platformlarda ve tüm medyada yer alan söz ve bestesi Burak Şenöz’e ait parçanın kayıtları X-Large stüdyolarında gerçekleştirildi.Düzenlemesi, Mehdi Ensar tarafından yapılan parçanın mix ve mastering’i ise Tarık Ceran imzasını taşıyor.

Aşk temasının işlendiği parçanın, klip ve fotoğraf çekimleri, geçtiğimiz günlerde Ukrayna’nın Kültür başkenti Lviv kentinde, ünlü fotoğraf sanatçısı Çağlar Şapolyo ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.