Burak Özçivit’ten sonra Engin Akyürek’te Arap hayranlarıyla buluşacak

Uzun süredir herhangi bir dizi projesinde yer almayan Engin Akyürek, önceki gece Bağdat Caddesi’nde bulunan Draft adlı mekanda görüntülendi.

Aralarında müzisyen Toygar Işıklı’nın da yer aldığı arkadaş grubuyla yaklaşık 3 saat mekanda oturan Engin Akyürek, çıkışta patlayan flaşlarla şaşkınlık yaşadı. Akyürek, “Burada ne işiniz var” diyerek gazetecilere takıldı

blank

Bergüzar Korel ile birlikte rol aldığı ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmiyle ilgili soruları yanıtlayan Engin Akyürek, “Yakında film vizyona girecek. Biz de merakla bekliyoruz. Uzun zamandır yapılmayan güzel bir aşk filmi oldu. Umarım seversiniz” diye konuştu.

Film için saçını kestirdiği sahneler ile çok konuşulan Engin Akyürek, “İnsanlar uzun saça alışmıştı. Saç kesme sahnesi de filmi anlatan bir sahne oldu” yorumunda bulundu.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek’e Burak Özçivit’in 80 Arap kadınla yediği yemek soruldu. Akyürek, muhabirlerin “Size 80 Arap kadınla yemek teklifi gelse cevabınız ne olurdu?” sorusuna gülümseyerek “Bana öyle bir teklif gelmedi. Bakalım, hayırlısı” yanıtını vererek bir nevi yeşil ışık yaktı.

Burak Özçivit, 80 kadınla yemek yedi; Fahriye Evcen görüntülü aradı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.