Burak Özçivit’ten radikal değişiklik!

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, bir süredir dizi için uzattığı saçlarını kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Özçivit, "Özlenen günlere doğru" mesajıyla hayranlarının ilgisini çekti.

Atv’nin dev yapımı Kuruluş Osman, yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken, Burak Özçivit hayranlarına müjdeli haberi verdi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Burak Özçivit Kuruluş Osman’ın 2. sezon afişini paylaştı. Özçivit paylaşımına, “2. sezon geliyor” notunu düştü.

blank

Kuruluş Osman’ın Osman Bey’i Burak Özçivit’in sürpriz paylaşımının ardından yeni imajını da takipçileriyle paylaştı. Saçlarını kestirirken çekildiği kareyi yayınlayan Burak Özçivit, paylaşımına “Saçlara veda. Özlenen günlere doğru” mesajını not düştü.

EŞİ FAHRİYE EVCEN ÖVGÜ YAĞDIRDI!

Burak Özçivit’in yeni imajına ilk yorum oyuncu eşi Fahriye Evcen’den geldi. Evcen, “Her zaman çok iyiydi, ama böyle bir başka” diyerek eşine övgüler yağdırdı. Burak Özçivit’in dizinin ilk sezonunda uzun olarak kullandığı saçlarını neden kestirdiği ise merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.