Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e romantik doğum günü kutlaması

Oyuncu Burak Özçivit, 32 yaşına basan eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 3.5 yıllık birlikteliklerini Haziran 2017’de evlilikle taçlandırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde çiftin evlilikleri için endişelendiği duyulmuştu. Mutlu bir evlilik sürdürebilmek için profesyonel destek aldıkları öğrenilen çift, çıkan haberleri ‘gayet mutluyuz, öyle bir şeye ihtiyacımız yok’ diyerek yalanladı.

Bugün 32 yaşına giren Fahriye Evcen, 29 Haziran’da evlilik yıldönümünü kutlamak için eşi Burak Özçivit’in hediye ettiği mavi tura çıktı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, sosyal medya hesaplarından tatillerinden fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü kutlamak adına birlikte verdikleri bir romantik pozu Instagram hesabından yayınladı. Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü, kendisine sarılmış bir şekilde çekildikleri fotoğrafa, “Güzel eşim iyi ki doğdun. Sağlıkla, huzurla, hep birlikte” notunu düşerek kutladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.