Burak Özçivit’ten evlilik hazırlığı yaptığı Fahriye Evcen’e romantik sürpriz

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım “Sonsuz Aşk” adlı romantik aşk filminde biraraya geldi.

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen “Sonsuz Aşk” filmi, vizyon için gün saymaya başladı. 24 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanan, yılın en iddialı aşk filmi olmaya aday Sonsuz Aşk’ın afişi de belli oldu. Birbirinden siyahla beyaz kadar farklı iki insanın ezber bozan aşk hikayesini konu alan Sonsuz Aşk, merakla beklenen afişiyle sosyal medyada beğeni topladı.

Burak Özçivit, evlilik hazırlığı yaptığı Fahriye Evcen’e romantik bir sürpriz yaptı. Özçivit, ‘Ölene Kadar’da rol alan sevgilisine gül buketi gönderdi. Fahriye de instagram’da aşk dolu teşekkür mesajı yayınladı. Evcen, “Yüzümdeki şu ifadenin sebebi olduğun, bana bu anları yaşattığın için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Her şeyim, kalbimin en derini, hayatım, en değerlim. Her geçen gün sevgim daha çok büyüyor. Çok aşığım sana” notunu yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.