Burak Özçivit’in Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı

Kardeşim Benim 2 filmiyle adından sık sık söz ettiren Burak Özçivit’in babası Bülent Özçivit anjiyo oldu.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın üstlendiği Star TV’de yayınlanan Kara Sevda dün akşam New York’ta düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde birinci oldu.

Burak Özçivit’in dün akşam Amerika – New York’ta düzenlenen 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı. Bir süredir damar tıkanıklığı nedeniyle rahatsız olan babasını yalnız bırakmak istemeyen Burak Özçivit, New York’a gitmeme kararı aldı.

BABASINA DESTEK OLUYOR

Bu zor günlerinde ailesine destek olan Burak Özçivit, anjiyo operasyonunda babasının yanında hazır bulundu. Bu sabah operasyon geçiren Bülent Özçivit’in sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.