Burak Özçivit’in ‘Diriliş Osman’ imajı

Burak Özçivit, oy kullanırken objektiflere yansıdı. Oyuncunun yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi geçtiğimiz sezonda final yapmıştı. Yeni sezonda ise dizinin devamı niteliğinde ‘Diriliş Osman’ın yayınlanacağı öğrenilmişti. ‘Diriliş Osman’ın başrolünde Burak Özçivit’in yer alacağı aylar öncesinden belli olmuştu.

İmaj değiştirdi

Şimdilerde çekimleri süren ‘Diriliş-Osman’ın başrolü Burak Özçivit, yeni imajıyla ortaya çıktı. Özçivit, dün Beykoz’daki Ted Koleji’nde oy kullanırken görüntülendi. Saç ve sakallarını oldukça uzattığı görülen oyuncu, “Sıcakta zor oluyor ama işimizin gereğini yapıyoruz. Bu yaz bol bol çalışacağız” dedi. Ayrıca yakışıklı oyuncunun hayranları bile Burak Özçivit’i tanıyamadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.