Burak Özçivit yerli otomobil tanıtım törenini kaçırmadı!

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, Türkiye’nin yerli otomobil tanıtım törenine katıldı. Başarılı oyuncu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’la fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye’nin otomobili, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gebze’de gerçekleştirilen “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması” ile tanıtıldı. Tüm Türkiye’nin kilitlendiği ilk yerli otomobilin tanıtımında çok sayıda sürpriz bir isim de vardı.

BURAK ÖZÇİVİT DE KATILDI

ATV’nin reyting rekortmeni Kuruluş Osman’ın başrolü Burak Özçivit ilk yerli otomobilin tanıtımına katıldı. Tanıtıma katılan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.