Burak Özçivit ve Neslihan Atagül aşk dolu sahneler ile büyüleyecek

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın ilk bölümünde ekrana gelecek aşk dolu su altı sahneleri izleyenleri büyüleyecek.

14 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da ekrana gelecek ilk bölümde; Özçivit ve Atagül’ün canlandırdığı Kemal ve Nihan karakterlerinin su altında geçen sahneleri dikkat çekecek.

ÇEKİMLER PROFESYONEL EKİP EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Kara Sevda’nın 16 saatte tamamlanan nefes kesecek su altı sahneleri için oyuncular toplam 8 saat su altında kaldı. İki ayrı farklı sahnenin zorlu çekimlerinin ön hazırlığında ağırlıklı olarak nefes egzersizliği eğitimi alan oyuncular adeta profesyonel dalgıçları aratmadı.

Dizinin ilk bölümünde ekrana gelecek özel sahnelerin çekimi profesyonel dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirildi. Kara Sevda prodüksiyon ekibinin büyük bir titizlikle hazırlandığı çekimler; 3 güvenlik dalgıcı, 2 kameraman dalgıç, 1 fotoğraf dalgıcı ve eğitmenler ile birlikte gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda’da birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan Kemal ve Nihan’ın mucizeler ve imkansızlıklarla dolu hikayesi ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.