Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in Avrupa turnesi başladı

‘Can Feda’ filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, Avrupa turnesine Belçika’dan başladı.

İlk defa Belçika’nın Hasselt şehrine gelen Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, olağanüstü bir sevinçle karşılandı. Yakışıklı oyuncular, metrelerce uzayan kırmızı halı üzerindeki hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Daha sonra sinema salonlarını ziyaret eden ikili, hayranlarına ‘iyi seyirler’ dilerken, ‘Sizi çok seviyoruz’ çığlıkları eşliğinde salonlardan ayrıldı.

‘Can Feda’ filminde; Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan özel bir timin komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor. Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklemedikleri bir savaşa dönüşüyor! Türk askerinin olağanüstü şartlardaki gücünü ve yüreğini anlatan, Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı ‘Can Feda’ filmi, Belçika özel gösterimiyle birlikte 11 Avrupa ülkesinde vizyona girdi.

“Can Feda” özel bir gösterim ile ilk kez seyircinin karşısına çıktı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.