Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den aylar sonra bir ilk!

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ile oyuncu eşi Fahriye Evcen, geçen nisan ayında ilk oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Doğumun ardından fazla kilolarıyla günlerce konuşulan Evcen, aylar sonra ilk kez eşiyle paylaşım yaptı.

Haziran 2017’de dünyaevine giren oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, her hareketleriyle magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Son olarak Karan’ı geçen nisanda dünyaya getiren Evcen, Instagram hesabından eşiyle bir paylaşımda bulundu. Aylardır Burak Özçivit’le paylaşım yapmayan oyuncu, bir anda dikkatleri üzerine çekti.

blank
Burak Özçivit – Fahriye Evcen

BEĞENİ YAĞDI

Fahriye Evcen’in paylaşımına 1 dakika içinde binlerce beğeni geldi. Evcen’in kalp emojili paylaşımı kısa sürede pek çok da yorum aldı.

Aynı anlarda aynı fotoğrafı Burak Özçivit de paylaştı. Özçivit de paylaşımına kalp emojisi koydu ve o kareye binlerce beğeni geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.