Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bebeklerinden ilk fotoğraf geldi

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin iki hafta önce dünyaya gelen oğulları Karan’ın ilk fotoğrafı olduğu iddia edilen bir kare sosyal medyada hızla yayıldı. Ünlü çiftten konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

2017 yılında sade bir törenle evlenmelerinin ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bebekleri de geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmişti.

Bebeklerini objektiflerden ısrarla saklayan çift, ilk fotoğrafı 40’ı geçtikten sonra atacaklarını söylemişti.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Ancak sosyal medyada önceki gün gündeme bomba gibi düşen bir fotoğraf sonucu, Karan bebeğin ortaya çıktığı iddia edildi. 3 Kilo 650 gram ağırlığında dünyaya gelen Karan bebeğin basına herhangi bir fotoğrafı sızmazken, magazin gündemine oturan fotoğraf hakkında Özçivit çifti henüz bir açıklama yapmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.