Burak Özçivit ‘Tükenmişlik Sendromu’na açıklık getirdi

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Önceki günlerde yazılı ve görsel medyada yer alan ‘Tükenmişlik Sendromu’ durumuna açıklık getiren Özçivit, “Öyle bir şey kesinlikle yok. Fahriye de bende çok şükür gayet sağlıklı ve mutluyuz. Herhangi bir problem yok” açıklamasında bulundu. Evcen babasının sağlık durumu ile ilgili olarak ise “Midesinde ki rahatsızlık şu anda devam ediyor. Ancak çok şükür iyiye doğru gidiyor. Ciddi bir problem yok.” dedi.

Ayrıca Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in dünyanın en prestijli listesi olan IMDB’de Türk oyuncular sıralamasında ikinci sırada olmasına ilişkin, “Orası çok özel bir liste. Fahriye de bence kesinlikle hak ediyor. Ve hak ettiği içinde orada, o listede iyi bir yerde” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.