Burak Özçivit, oğlu Karan ile reklam filminde oynayacak mı?

Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Burak Özçivit, önceki gün Maslak’ta objektiflere yansıdı.

Maslak’ta yol kenarında pilav yerken görüntülenen Burak Özçivit, dizisi Kuruluş Osman hakkındaki soruları yanıtladı, “Dizimiz iyi gidiyor, dublajdan çıktım şimdi. Biraz hastalık var, sesim de kötü. Kusura bakmayın” dedi.

Fahriye Evcen’in Karan’la sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın çok beğenildiği hatırlatılan Özçivit, “Herkese çok teşekkür ederim, sağ olsunlar” şeklinde konuştu. Karan’a gelen reklam teklifleri sorulunca da oyuncu, “Bunlarla alakalı şimdi konuşmam doğru değil” açıklamasını yaptı.

blank

‘BİR ŞEY SÖYLEYEMEM’

“Karan’la teklif gelse, kamera karşısına geçer misiniz?” sorusuna Özçivit, “Bununla alakalı bir şey söylemem” yanıtını verdi. Eşi Fahriye Evcen’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımla doğum gününü kutladığı hatırlatılınca tebessüm eden Özçivit, utanıp soruyu cevapsız bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.