Burak Özçivit, motosiklete bindiği anlarla nefes kesti

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, motosiklete bindiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Özçivit’in bir takipçisi paylaşıma, “Adam motosikletten yakışıklı.” yorumunu yaptı.

Yakışıklılığıyla yerli ve yabancı bir çok kişi tarafından ilgiyle izlenen ünlü oyuncu Burak Özçivit, sosyal medya hesabından paylaştığı motosiklete bindiği anlarla takipçilerini nefesini kesti.

“ADAM MOTOSİKLETTEN YAKIŞIKLI”

Instagram hesabından motosiklete bindiği anları paylaşan Burak Özçivit’in fotoğrafını, hayranları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Özçivit’in bir takipçisi paylaşıma, “Adam motosikletten bile yakışıklı yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise “Bas gaza Burak bas gaza. Kim tutar seni bas gaza.” yorumunu yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.