Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen’e gelen eleştirilere cevap verdi!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum kilolarıyla ilgili konuştu. Eşine destek verdiğini belirten Özçivit, “Fahriye çok iyi bir anne. O her haliyle çok güzel” dedi.

“Diriliş Osman” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit, önceki akşam Oğulcan Engin’in Cihangir’de açtığı ‘Emily’s Garden’ adlı mekandaydı.

blank
Burak Özçivit – Oğulcan Engin

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in doğum sonrası kilolarıyla ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine “Fahriye çok iyi bir anne. O her haliyle çok güzel” dedi. Evcen’in anneliğinden de övgü dolu sözlerle bahseden Burak Özçivit, eşini her haliyle sevdiğinin de altını çizdi.

Fahriye Evcen: Beni ararsanız bulutların üzerindeyim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.