Burak Özçivit, Brezilya’ya transfer oluyor

Burak Özçivit’in sınırları aşan hayran kitlesi ve başarısı Brezilyalı yapımcı Marinho’yu çok etkiledi.

Pembe dizileriyle ünlü Brezilya’nın en büyük medya kuruluşlarından Globo’nun patronu Roberto Irineu Marinho, yeni bir dizide Özçivit’in rol almasını istedi. Asistanı aracılığıyla yakışıklı oyuncuya ulaşan Brezilyalı patron, Burak Özçivit’le Kasım 2017’de ABD’de düzenlenen Emmy Ödülleri Töreni’nde bir araya gelmek için sözleşti. Ancak Özçivit, babasının rahatsızlığı nedeniyle törene gidemedi.

Yakışıklı oyuncunun rol aldığı dizinin 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ninden ‘En İyi Pembe Dizi’ ödülünü alması ise Brezilyalı televizyoncuyu iyice heveslendirdi.

blank

Burak Özçivit’in peşini bırakmayan Roberto Irineu Marinho’nun Türk oyuncudan olumlu yanıt aldığı konuşuluyor. Dedikodulara göre Burak Özçivit, şimdilik 13 bölüm olması planlanan Brezilya dizisinin detaylarını ve ücretini konuşmak için çok yakında eşi Fahriye Evcen’le Brezilya’ya gidecek. Özçivit, burada dünyaca ünlü yapımcıyla el sıkışırsa bir ilki başarmış olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.