Burak Özçivit, Belgrad’ı fethetti

Burak Özçivit, film galası için gittiği Belgrad’da hem basının hem de hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hem yapımcısı olduğu hem de başrolünü paylaştığı ‘Kardeşim Benim’ filminin galası için Belgrad’a giden Burak Özçivit, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Bali Bey karakteriyle büyük beğeni toplayan Burak Özçivit, dizi de oynadığı yerleri de ziyaret etti. Kanuni Sultan Süleyman ile birlikte oynadığı sahnelerde Kanuni Kalesi’nde hayranlarıyla poz verdi. Özçivit, Belgrad’da Osmanlı Sarayı’nın girişinde kadın hayranlarıyla da sohbet edip fotoğraf çektirdi. Ayrıca sanatçı ülkenin birçok gazetesinde manşet oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.