Burak Orhan “Bi’Şeyler”

Genç şarkıcı Burak Orhan’ın “Bi’Şeyler” adlı ilk single çalışması 17 Aralık’ta DMC dağıtımıyla dijital platformlarda yerini alırken şarkının klibi de yayınlandı. Şarkı, hareketli bir parça olmasına karşılık duygusal dokunuşlar da içeriyor.

Sözlerini Meral Turan ve Birkan Şener’in yazdığı parçanın bestesi ise Gökçer Turan’a ait. Yapımcılığını Niyazi Mete’nin üstlendiği single için Orion Stüdyoları’nda büyük prodüksiyonlu bir set kurularak etkileyici bir klibe imza atıldı. Veli Kuzlu’nun görüntü yönetmenliğinde, Neslihan Yıldız’ın süpervizörlüğünde çekilen klibin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi.

YouTube video

Şarkının geniş kitlelere ulaşacağından emin olan ve ortaya çıkan ilgi çekici klibin de özellikle genç dinleyiciler tarafından beğenileceğini düşünen Burak Orhan şunları da paylaştı: “Bu aralar belli bir kesim pop müziğin silindiğini iddia etse de ben buna pek katılmıyorum. Ben bir pop şarkıcısıyım. Müzik tarihi boyunca popüler müzik bir şekilde kendini yenileyerek tekrar tekrar dinleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Geçmişte bunun örneklerini çok gördük. ‘Bi’ Şeyler’ adlı şarkım aracılığıyla popüler müziğe hizmet etmek ve bunu dinleyicilere ulaştırmak en büyük amacımdı. Bunu da başaracağıma inanıyorum!”

Burak Orhan kimdir?

1991 İstanbul doğumlu olan Burak Orhan, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nü okurken oyunculuk yapmaya ve şan dersleri almaya başladı. Yazları Los Angeles’te oyunculuk eğitimleri aldı. Ardından Kadir Has Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon yüksek lisansı yaparken şan ve dans derslerine devam etti. Mezun olduktan sonra müzik çalışmalarına odaklandı ve ilk single çalışmasını yayınlayarak profesyonel müzik hayatına atıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.