Burak Kut: Erkekler de taciz ediliyor

Müzik hayatının 28. yılını geride bırakan Burak Kut, gündeme bomba gibi taciz konusu hakkında konuştu.

Uzun zamandır sessizliğe gömülen Türk pop müziğin sevilen sanatçısı, iki şarkılık single’ıyla geri dönüyor. Burak Kut, şu aralar gündemden düşmeyen taciz konusu hakkında yorum yaptı. Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuların Talat Bulut’un, dizi setinde kostüm asistanı olarak çalışan 19 yaşındaki kızı dudağından öperek taciz ettiği iddia edildi. Burak Kut, kendisine yöneltilen ‘erkekler de taciz ediliyor mu?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Erkekler de taciz ediliyor ama çok konuşulamıyor. Eskiden evinden kaçıp kapıma dayanan kadınlar oldu. Bir kızı evine geri götürüp ailesinden dayak yeme tehlikesi atlatmışlığım bile oldu, babası beni odunla kovaladı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.