Burak Elmas’tan Fatih Terim’e şok teklif

Galatasaray’da başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim arasında 29 Aralık’ta gerçekleştirilen toplantıda, ilginç bir teklifin iletildiği ortaya çıktı. İddiaya göre Elmas, Terim’e “Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam” dedi fakat ünlü teknik direktör bu teklifi geri çevirdi.

Galatasaray’ın kötü gidişatı ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizlispor’a elenmesinin ardından başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim, kulüp binasında bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı. Ligde ve kupadaki tablo sonrasında başkan Elmas, imza atılan performanslarla alakalı duyduğu rahatsızlıkları açık bir şekilde Fatih Terim’e iletirken, 3 konu öne çıktı.

İKİ YABANCI ANTRENÖR TALEBİ

Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre; ilk olarak, Terim’in teknik ekibinde yer alan Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın performansının sorgulandığını, kulübede daha güçlü ve kuvvetli isimler olması gerektiğini belirten Elmas, tercihen yabancı iki antrenör gerektiğinin altını çizdi.

YÖNETİMDEKİ O İSİMLER PASİFİZE EDİLDİ

Ardından transfer operasyonlarında yıllardır Galatasaray’da görev alan idari direktör Şükrü Hanedar ile idari menajer Uğur Yıldız’ın pasifize edilip, bundan böyle geri planda kalmalarına yönelik karar alındı. Başkan Elmas’ın yönetimde belirleyeceği isimlerin artık transferde daha etkin olması ön plana çıktı.

TERİM, O TEKLİFİ REDDETTİ

Bu zirvede bir diğer konu ise Burak Elmas’ın, Fatih Terim’e şaşırtıcı bir teklifte bulunarak “Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam” demesiydi.

Her zaman saha kenarında teknik adam olmayı tercih eden Terim ise Elmas’ın bu teklifine sıcak bakmadı ve geri çevirdi. Tecrübeli teknik adamın masa başında değil kulübede bulunmak istediği için bu öneriye olumsuz yaklaştığı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.