Burak Deniz’den evlilik açıklaması!

Bu sezon Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz Etiler’de bir hastane çıkışında görüntülendi. Ünlü model Didem Soydan ile ilişkilerine devam eden Burak Deniz evlilik ile ilgili soruları yanıtladı.

YouTube video

Oyuncu Burak Deniz Etiler’de hastane çıkışında magazin habercilerinin sorularını yanıtladı. Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden Maraşlı’da Alina Boz ile başrolleri paylaşan Burak Deniz sevgilisi Didem Soydan ve evlilikle ilgili konuştu.

Hastane çıkışı görüntülenen Burak Deniz “Set çok yoğun devam ediyor. Evden işe işten eve geliyorum” dedi. Ünlü oyuncu habercilerin, “Didem Soydan’la evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Didem’le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları içinde kısmet bu işler” diye yanıt verdi.

“SAÇMA SAPAN”
Didem Soydan’ın Alina Boz ile olduğu paylaşımları kıskandığı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Deniz, “Saçma sapan haberler konuşmaya gerek yok” diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.