Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” ilk bölümüyle gündem yarattı

Yapımını ‘’Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” ilk bölümüyle gündem yarattı. “Maraşlı” bu akşam yayınlanacak ikinci bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde; Savaş, savcıyı öldürdüğünün kanıtı olan fotoğrafların peşine düşecek. Savaş, Aziz’i kızı Mahur’un hayatıyla tehdit ederken Maraşlı, Mahur’un koruması olmayı yeniden kabul edecek.

blank

Mahur’un ölüm emrini aile üyelerinde birinin verdiğine emin olan Maraşlı, Türel ailesinin her bireyini yakın markaja alırken Savaş’ın da peşine düşecek. Maraşlı’nın sürüklendiği bu sırlarla dolu serüvende taş taş üstünde kalmayacak. Maraşlı, Aziz ve Savaş’ın karşı karşıya geleceği heyecan dolu bölüm izleyenlere soluksuz anlar yaşatacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini ise Arda Sarıgün’ün üstlendiği kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol aldığı “Maraşlı” bu akşam (18 Pazartesi günü) saat 20.00’de ATV ekranlarından izleyiciyle buluşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.