Bundesliga’da Bayern Münih, üst üste 8. kez şampiyon oldu

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayern Münih, üst üste 8. kez şampiyon oldu.

Bayern Münih, Bundesliga’da sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bundesliga’da 2019-20 sezonunun şampiyonu Bayern Münih oldu.

Ligin 32. haftasında Werder Bremen’i deplasmanda 1-0’lık skorla deviren Bavyera ekibi üst üste sekizinci kez sezonu zirvede tamamladı ve şampiyonluk sayısını 30’a yükseltti.

Ligde zor günler geçiren Werder’i Robert Lewandowski’nin 43. dakikada attığı golle yenen Bayern Münih, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Lewandowski bu golle bu sezon ligde 31 gole ulaştı ve kariyer rekorunu kırdı. Polonyalı futbolcu, Altın Ayakkabı ödülünün en büyük favorisi konumunda.

blank

Ligde kalan maçlar, Dortmund, Leipzig, Mönchengladbach ve Leverkusen’in ilk dört içerisinde yer alma savaşıyla geçecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.