Bundesliga mayıs ayının ikinci yarısında başlayacak

Almanya’da hükumet koronavirüs (corona virüs) nedeniyle ertelenen Bundesliga’nın mayıs ayının ikinci ayında başlamasına izin verdi.

Koronavirüs nedeniyle lig maçlarına ara veren ülkelerde futbol yavaş yavaş normale dönüyor. Fransa ve Hollanda’da ligler bu sezon için iptal edilirken, Sırbistan ile Hırvatistan’da futbol 30 Mayıs’ta başlayacak. Ülkemizde ise federasyon 12 Haziran’da liglere devam etme kararı aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama da Alman Hükumeti’nden geldi. Hükumet, Almanya Bundesliga maçlarının mayısın ikinci yarısında seyircisiz olarak oynanabileceğini ifade etti.

Almanya Hükumeti, Bundesliga’nın mayısın ikinci yarısında karşılaşmaların seyircisiz olarak başlamasına izin verdi. Liglerle ilgili başlangıç ve bitiş tarihleri ise ilerleyen günlerde netleştirilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.