Bülent Ortaçgil efsane şarkılarıyla Trump Cadde’de sahne aldı

Türk müziğinin usta isimlerinden Bülent Ortaçgil, 15 Ekim Cumartesi akşamı Trump Cadde’de konser verdi. Usta sanatçıyı dinlemek isteyenler saatler öncesinden konser alanına akın etti. Yaklaşık iki saat süren konserde Ortaçgil, söz ve besteleri kendine ait en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Usta sanatçı Bülent Ortaçgil, Trump Cadde Konserleri kapsamında sahne aldı.

Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde’de yaklaşık 3 bin kişiye seslenen Ortaçgil, tüm şarkılarını hayranları ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Konserde birbirinden değerli müzisyenlerin eşlik ettiği Ortaçgil’i aynı zamanda yakın dostu olan Erkan Oğur da yalnız bırakmadı. Sahne performansları ile dinleyenleri mest eden ikili sahneden hayranlarıyla sohbet etti, onlarla selfie çektirdi.

Ortaçgil’in 1970’li yıllardan bu yana unutulmayan şarkılarını seslendirdiği konserde, seyirciler hem nostaljik saatler geçirdi hem de eğlencenin tadını çıkardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.