Bülent Kayabaş’ın eşi: Bizi artık tanımıyordu

Kayabaş’ın cenazesini almak için hastaneye eşi Selma Kepekli Kayabaş, oğlu Ümit Kayabaş ve eski eşi oyuncu Nur Sürer geldi.

Ünlü oyuncunun eşi Selma Kayabaş, “Sabah 06.00’da kaybettik. Bizi artık tanımıyordu. Yarı bilinci yoktu. En son dün konuşabildik doğru dürüst. 24 yıldır beraberdik” ifadelerini kullandı.

Nur Sürer ise “Tedavi görüyordu. Esasında Pazar gününe kadar iyiydi. Acı çekmedi en azından” dedi.

‘SON GÜNLERİNDE DE ÇOK GÜLDÜ, İNSANLARI DA ÇOK GÜLDÜRDÜ’

Oğlu Ümit Kayabaş de, “Birçok kişinin sevdiği bir insandı zaten, çok neşeli, komikti. Son günlerinde de çok güldü, insanları da çok güldürdü. Bekliyorduk zaten, hastanede çok net bir şekilde bizi süreçten haberdar etti. Herkese baş sağlığı diliyorum” dedi.

Ailesi ve yakınlar daha sonra Kayabaş’ın cenazesini hastaneden alarak ayrıldı. Kayabaş Cuma günü Teşvikiye Cami’inde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

ALİ POYRAZOĞLU: HAYALİ YAZIN BODRUM AKYARLAR’A GİTMEKTİ

Kayabaş’ın 38 yıllık arkadaşı Ali Poyrazoğlu, Duymayan Kalmasın’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kanserdi. En son cumartesi günü gördüm, bilinci kapanmıştı. Oğlu İngiltere’den gelmişti. Hayali yazın Bodrum Akyarlar’a gitmekti.”

TATLISES: YAKIŞIKLI RIZA HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK

İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Oyunculuğuyla insanımızın kalbinde yer eden Bülent Abi’mizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yeşilçam’ın zor ve bir o kadar emek isteyen kıymetli zamanlarında kendisiyle filmler çektik. “Sevdalandım” filmimizin Yakışıklı Rıza’sı, insanlığı ve abiliği ile her zaman kalbimde kalacak… Mekanın cennet olsun Bülent Kayabaş… Bülent Abi’me Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.