Bülent Ersoy’un Hepatit B davasında flaş gelişme

Bülent Ersoy’a Hepatit B diyen Eylül Metin Beyaz Magazine’e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beyaz Magazin Pınar Ergüner moderatörlüğünde, Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız eşliğinde gündemi belirlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl gribe yakalanan Diva’ya şarkıcı Eylül Metin ‘‘ Bülent Ersoy Hepatit B demişti. Bülent Ersoy’un hakaret davası açtığı Eylül Metin’in dinlenmesi için dava ertelendi.

YouTube video

Eylül Metin Beyaz Magazin’e konuştu: ‘’Ben hayatım boyunca söylemiş olduğum her şeyin arkasında olmuş bir insanım. Bülent Ersoy’un Hepatit B davasını ben uydurmadım. Seneler önce haber olmuştu zaten. Bülent Ersoyla görüşmek istemiyorum. Sadece grip değil dedim.’’ Eylül Metin’in polemiğin fitilini ateşleyen sözlerine Diva’nın ne diyeceği ise merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.