Bülent Ersoy ve Selami Şahin’den unutulmaz gece

Sanat camiasının en büyük değerlerinden Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Çeşme’nin en yeni ve kaliteli mekanı Gala Aya Yorgi’de sahne alarak sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

Olağanüstü sesi ve yorumu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Bülent Ersoy, gece için özel olarak tasarlanan sahne kostümü ile adeta büyüledi.

Selami Şahin, Didem Şahin ve Fatih Ürek’in performans esnasında sahneye çıkması ve sahneye getirilen dev doğum günü pastası ile büyük sürpriz yaşayan Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, pastayı sahnede keserek erken doğum günü kutlaması yaptı. Sahnenin önünde görüntü alan basın mensubuna elleriyle pasta ikram eden Bülent Ersoy, renkli dakikalara imza attı.

Usta sanatçı Selami Şahin ile birlikte Senin Olmaya Geldim şarkısında düet yapan ikili, izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.

Performansın ilerleyen dakikalarında Fatih Ürek’i sahneye davet eden Bülent Ersoy, seyircileri de kırmayarak izleyicilerin arasında dolaştı ve şarkılarını mekanı dolduran hayranları ile hep birlikte seslendirdi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, geçtiğimiz günlerde muhabir dostlarının Bodrum’da yaşadığı talihsiz tekne kazası için geçmiş olsun sözleriyle konuşmasına başladı ve şu sözleri dile getirdi: “Tüm Türkiye’nin Ramazan bayramını kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den diliyorum. En içten duygularımla sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin en güzel noktalarda söz sahibi olmasını temenni ediyorum. Selami Şahin hakikaten çok yakın arkadaşım ve duydum ki Selami Şahin bu mekanın açılış konserini yapmış. Evlatlarının gazinosunda açılış yapmak ne kadar anlamlı aslında, muhakkak çok duygulanmıştır.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.