Bülent Ersoy ve menejeri Haluk Şentürk’ten Nuh’un Gemisi Otel’e rekor tazminat davası

Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk Nuh’un Gemisi Otel’e rekor tazminat davası açtı.

Sanatçı Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk tarafından Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’nde Nuh’un Gemisi Otel’e açılan 918 bin liralık tazminat davasına göre Haluk Şentürk ile Bülent Ersoy’un orkestrasında yer alan müzisyenler ve makyözleri, pandemi döneminde oteldeki konsere gidecekti.

Ancak Nuhun Gemisi Otel yetkilileri ekibe PCR testi gönderince Haluk Şentürk dışında tüm ekip KKTC’ye gitti. Ancak otel yetkililerinin gönderdiği PCR testi sahte çıkınca ekip tutuklandı.

Müvekkillerinin işlemedikleri suç nedeniyle 61 gün boyunca hapis yattığını dava dilekçesinde anlatan avukat Orhan Erol Müezzinoğlu yaptığı açıklamada ”61 günü elem ve ızdırap içinde geçiren müvekkillerin mağduriyetinin giderilmesi için 918 bin lira tazminatın davalı otelden tahsilini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy’un orkestrası hakkında tutuklama kararı çıktı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.