Bülent Ersoy ‘şüpheli’ sıfatıyla savcıya ifade verdi

Bülent Ersoy, Şarkıcı Lerzan Mutlu’yu tehdit ettiği iddiasıyla “şüpheli” sıfatıyla İstanbul Adalet Sarayı’nda savcıya ifade verdi.

Bülent Ersoy, dün öğleden sonra avukatıyla birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcılarından Metin Küçükerden’e ifade veren Ersoy’un ifadesinde kimseyi tehdit etmediğini söylediği, suçlamaları reddettiği öğrenildi. Ersoy ifadesinin ardından adliye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra adliyeden ayrıldı. Öte yandan soruşturma kapsamında Lerzan Mutlu’nun da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Oya Aydoğan hastanede tedavi gördüğü dönemde Bülent Ersoy hastaneye gitmişti. Oya Aydoğan’ın program partneri Lerzan Mutlu’ya kızgın olduğunu belirten Ersoy, “Evet Oya’nın kalbini kırmış. Sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Ben adamın canlı yayını basarım” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Lerzan Mutlu da avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.