Bülent Ersoy siyah duvak takarak sahneye çıktı

25 yaşındaki sevgilisinden ayrılan Bülent Ersoy siyah duvak takarak sahneye çıktı. Onu izlemeye evli sevgilisiyle gelen oryantal Asena da ‘Düğünüme beklerim’ dedi.

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Kuliste hazırlandıktan sonra soluğu sahnede alan Diva, kristal taş işlemeli siyah duvağı ile şaşırttı. Semih Doğruer imzalı kıyafetinin duvağını Yıldırım Mayruk’a açtıran Ersoy, “En sonunda siyah duvak taktım” diyerek misafirlerini güldürdü. Lüks yaşamı ile dikkat çeken ve kıyafete servet değerinde paralar harcayan sanatçı, ilk kez giydiği kıyafeti içinde yüksek bir meblağ ödedi.

MAHKEME GEREĞİNİ YAPAR

Bülent Ersoy’u dinlemeye gelenler arasında oryantal Asena ve evli sevgilisi Hasan Dere de vardı. Gece boyu dans eden Asena, “İlişkimiz gayet iyi gidiyor, sizi yakında düğünümüze bekliyoruz” dedi. ‘Sevgiliniz zaten evli, siz nasıl evleneceksiniz ki?’ denilince de, “Bu konuların hepsi yargıda. Almanya ve buradaki mahkemeler gereğini yapacaktır, biz çok mutluyuz” diyerek rahatlığıyla şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.