Bülent Ersoy neyi var neyi yok satıyor

Marmaris’te sahibi olduğu denize sıfır bir arsa ile iki mülkünü satıyor.

Marmaris’te lüks bir otelde konaklayan sahnelerin divası Bülent Ersoy, ilçedeki tapu dairesine giderek işlem yaptı. Ersoy’un ilçenin Taşlıca Mahallesi Kızılcagerme mevkiindeki denize sıfır 10 dönümlük arazisi ile Marmaris’teki iki mülkünü sattığı iddia edildi.

Ünlü sanatçı tapu müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Yat Limanı’na giderek bir restoranda yemek yedi, daha sonra alışveriş için çanta dükkanına girdi. Burada çanta siparişi verip bin 500 lira değerinde 2 adet anahtarlık satın alan Ersoy’un simsiyah kıyafetleri dikkat çekti.

ISRARLARA RAĞMEN CEVAP VERMEDİ

Ersoy, tüm ısrarlara rağmen söz konusu mülklerini sattığı iddialarının doğruluğunu teyit etmeyi amaçlayan sorularını yanıtsız bıraktı. Daha sonra golf arabasına binen sanatçıyı gören hayranları özçekim yapmayı ihmal etmedi. Ersoy, öğleden sonra İstanbul’a gitmek üzere ilçeden ayrıldı. Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.