Bülent Ersoy: Kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına gelmez

Önceki gece BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta Bülent Ersoy ve Fatih Ürek sahne aldı.
Bülent Ersoy’dan önce ilk olarak sahneye Pop müziğin sevilen ismi Fatih Ürek çıktı. Hareketli şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziği eserlerine de repertuarında yer veren Ürek, ‘’ Ben pek bu kadar erken sahneye çıkmaya alışkın değilim ama Günay için farklılık yapıyorum’’ diyerek konuklara oldukça hareketli bir gece yaşattı.

RÖNAR ARJANTE KÜRKÜM! İMİTASYON ASLA KULLANMAM..

Programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Diva, bir basın mensubunun ‘’Bülent hanım gerçek kürk değil değil mi üzerinizde ki?’’ sorunun üzerine; ‘’ Ben asla imitasyon kullanmam! Kürküm rönar arjantedir.. Tabi kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor.. Belki de Ömür Gedik’ten daha çok sever ilgilenirim, bakımlarını üstlendirtirim. Kimseye yalan söyleyemem rönardır, gerçektir!’’ dedi.

Basın toplantısı sonrasında Yıldırım Mayruk imzalı Rönar Arjante kürkü ile Günay sahnesine çıkan Diva, programına Türk Sanat Müziği eserler ile başladı.

Yaklaşık beş, altı şarkı sonra salonda Nur Yerlitaş’ı gören Ersoy ara vererek sahne kostümünü değiştirdi.

Nur Yerlitaş’ın özel olarak hazırladığı lavanta grisi, derin göğüs dekolteli 65 kg kristal taş işlemeli sahne kıyafeti ile yeniden konuklarının karşısına çıktı. ‘’ Nurcuğum seni gördüm, kıyafetimi değiştirdim! Bak senin hazırladığın kostümü giydim’’ diye Nur Yerlitaş’la sohbet eden Ersoy, Nur Yerlitaş’ın karşı masasında bulunan Neslihan Yargıcı’yı görünce ‘’ Neslihancığım 81 yılında Trt1’deki solo konserimde bana kadife, derin sırt dekolteli kalem bir elbise dikmiştin, senin burada olacağını bilsem onuda getirir, onu da giyerdim!’’ diyerek meşhur kahkahasını attı.
Sık sık salonda bulunan konuklarla da sohbet Eden Bülent Ersoy, ‘’ Nur bana bir parfüm yolladı bugün. Arap şeyhinin eşi için özel hazırlattığı bu parfüm tam 14,000 TL’ymiş. Türkiye’de bir tane var o da benim artık! Teşekkür ederim Nurellam’’ dedi.

Programını bitirip Günay sahnesinden inerken, Nur Yerlitaş ve Neslihan Yargıcıyı ‘’ Biliyorum siz halef selefsiniz, ikinizi de mutlaka kulisime bekliyorum’’ diyerek davet eden Ersoy, kuliste Neslihan Yargıcı ve Nur Yerlitaş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.