Bülent Ersoy: İnşallah anacığımın yanına gitmek istiyorum

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam düzenlenen Türkiye Kadın Zirvesi’nde Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Duygusal bir konuşma yapan Bülent Ersoy, “İnşallah anacığımın yanına gitmek istiyorum. Hangi anneyi görsem ellerine sarılıyorum” dedi.

Kadın Dünyadır mottosu ile yapılan Türkiye Kadın Zirvesi’nin dün akşam gerçekleştirilen organizasyonuna iş, ekonomi, spor, sanat ve televizyon dünyasının alanlarında birbirinden önemli kadınlar katıldı. Bülent Ersoy, Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı.

blank

Duygusal bir konuşma yapan Bülent Ersoy, şunları söyledi: “9 Haziran’da 71 yaşına gireceğim. Kendimle hep iftihar ettim. Kimsenin huzurunda diz çökmedim. Allah-u Teala bence yarattıkları içinde en çok insanları seviyor. O yüzden hiç kimseyi ötekileştiremezsiniz. Kadını da Allah yarattı erkeği de. Kimse kimseden bir adım ileri veya geri değildir. Benim mantığım ve fikirlerim bu. Kabul görür veya görmez malum olduğu üzere kişiler demokrasilerde fikirlerini rahatlıkla söylerler.

Kadın bir anne. Ben 2 sene önce canım anacığımı toprağa verdim. Bir evlat hangi yaşta olursa olsun anneye muhtaç. Bende bugün sizinle biraz konuşmak, dertleşmek istedim. İnşallah anacığımın yanına gitmek istiyorum. Hangi anneyi görsem ellerine sarılıyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.