Buğra Gülsoy’un ilk imza günü Ankara Kitap Fuarı’nda gerçekleşti

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk romanı ‘Birinci Kıyamet-Güneşin Battığı Yer’i 19 Ekim Cumartesi günü Ankara Kitap Fuarı’nda sevenleri için imzaladı.

Oyunculuğunun yanında yönetmenliği ve yazarlığıyla da dikkatleri üstüne çeken Buğra Gülsoy, yeni çıkan kitabının ilk imza gününü doğup büyüdüğü şehir olan Ankara’da gerçekleştirdi. Hayranlarının erken saatlerde uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde oyuncuyu Ankara’da yaşayan çocukluk arkadaşları da yalnız bırakmadı.

blank
Buğra Gülsoy

İnkılap Kitabevi’nden çıkan romanı Türkiye ve Dünyayı etkileyen Sabri Mahir’in hayat hikâyesinden esinlenerek yazıldı. Kitap 1900’lü yılların ilk çeyreğini içine alan, aşkın ve savaşın tanıklığında geçen insan hikâyelerine odaklanıyor. Gülsoy, yoğun ilgiyle karşılaştığı Ankara’daki okurlarıyla 27 Ekim’deki ikinci imza gününde yeniden buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.