“Bücür”ün macerası vizyona giriyor

BKM yapımı “Bücür” filminin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Hamdi Kahraman ve Ali Rıza Tanyeli basınla bir araya geldi. Film ekibi hem vizyon heyecanını paylaştı hem de filmlerini anlattı.

İŞARET “DİLİYLE DÜNYA’YI SEVGİ KURTARACAK” DEDİ

Küçük siber uzman Umut’u canlandıran Berat Efe Parlar karakterini şu cümlelerle anlattı: “2 yaşında yetimhaneye bırakılan bir çocuğum. Ailemi bulabilmek için teknolojiyi sular seller gibi öğreniyorum. Çok eğlenceli bir film çektik. Ben film için işaret dili eğitimi aldım. İşaret diliyle de size en sevdiğim ve en beğendiğim cümleyi söylemek istiyorum” dedi ve işaret diliyle söylediği cümle ise “Dünya’yı sevgi kurtaracak” oldu. Berat Efe Parlar’ı ekip arkadaşları ve tüm basın mensupları alkışlarla tebrik etti.

Seren Şirince: “Oyuncu olmaya çalışan özge karakterini canlandırıyorum. Özge, Umut’la karşılaşıyor ve keşke karşılaşmasaydım diyor. Sonra beraber bir sürü maceraya atılıyorlar. Onun sayesinde de süpriz bir aşk başlıyor” dedi.

“KOŞ DİYORLAR KOŞUYORUM, YAKALA DİYORLAR YAKALIYORUM”

Bücür’ün peşindeki beceriksiz bir mafyayı canlandıran Ali Rıza Tanyeli ise “Tırtıl isimli biremir kuluyum. Koş diyorlar koşuyorum. Yakala diyorlar yakalıyorum” cümleleriyle herkesi güldürdü. Filmde Tanyelinin mafya ekürisi Hamdi Kahraman da: “Keskin karakterini canlandırıyorum. Biz birilerini paketlerken Bücür’e yakalanıyoruz. Bu film çekimlerinde rollercoaster da dahil olmak üzere hayatımda binmediğim bir sürü eğlenceli ve adrenalinli aktiviteye dahil oldum” dedi.

blank

SEÇKİN ÖZDEMİR: “SEYİRCİ ÇOK FARKLI BİR TAT YAKALAYACAK”

Seçkin Özdemir: “Filmde Gökhan Komiser’i oynuyorum. Bücür (Berat Efe Parlar) ve Özge’ye (Seren Şirince) yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok sıcak bir aile komedisi oldu. Aileler çocuklarıyla gönül rahatlığıyla keyifli vakit geçirmek için gidebilirler. Bu filmin diğer filmlerden bir farkı var, seyirci çok farklı bir tat yakalayacak bu filmde” dedi.

Küçük siber uzman Umut’un ailesini bulmaya çalışırken İstanbul’u birbirine katmasını konu alan filmde Güldüy Güldüy Çocuk programıyla çocukların sevgilisi olan minik starlar rol alıyor. Berat Efe Parlar’ın başrolu üstlendiği filmde Ceren Reis de Bücür’ün en yakın sırdaşını oynuyor.

Filmin kadrosunda, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli ve Durul Bazan rol alıyor. Filmin görüntü yönetmeni ise Vedat Özdemir.

Cin gibi zamane çocuklarının filmi “Bücür” 21 Eylül’de sinemalarda!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.