Bu yaz Fly – Inn Beach, eğlenceyi dorukta yaşatıyor

House müziğin sevilen DJ’leri, Blotto, Emre Şenol, Kerem Tekinalp ve Kubilay Aydın’ın kurduğu “Golden Girls” grubu, bu yaz boyunca en çarpıcı performanslarıyla her Perşembe, Çeşme’de Fly – Inn Beach partilerine renk katıyor!

Çeşme’nin en güzel koylarından Altınkum’da berrak denizi ve bembeyaz kumsalı ile kaliteli hizmet anlayışını buluşturan Fly – Inn Beach, eğlenceyi dorukta yaşatan partileri ile bu sezon da adından sıkça söz ettiriyor!

Müzik dünyasının en sevilen isimlerini partilerinde ağırlayan Fly – Inn Beach, her Perşembe kabinde Golden Girls’ü ağırlıyor ve tüm misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor!

Tek amaçları müzik yapmak ve insanlara unutamayacakları performanslar yaşatmak olan Blotto, Emre Şenol, Kerem Tekinalp, Kubilay Aydın’ın kurduğu Golden Girls grubu, House müziğin en çarpıcı şarkılarına kazandırdıkları yorumlarla eğlence dünyasına yön veriyor. Müzik severlerin yakından tanıdığı, gece hayatının ve partilerin vazgeçilmez ismi Golden Girls bu yaz çarpıcı performanslarını Çeşme’ye taşıyor ve her Perşembe Fly – Inn Beach’in kabininde yerini alıyor.

Her performanslarında daha da önemli bir kitleye kavuşan, partilerin vazgeçilmez ismi Golden Girls, 2018 yazına Çeşme’de damga vuruyor ve her Perşembe Fly – Inn Beach’in ritmini yükseltmek için sahnede yerini alıyor!

Misafirlerine müzik ve enerji dolu unutulmaz bir yaz yaşatan Fly – Inn Beach, her Perşembe Golden Girls etkisiyle renklenen partilerine davet ediyor.

blank

www.flyinnbeach.com
Adres: Altınkum, Çeşme – İZMİR
Telefon: +90232 722 22 98
Giriş: Beach girişi; 70.-TL
Daha önceden bilet almak isteyenler www.mobilet.com adresinden etkinliğe tüm detaylarıyla ulaşabilirler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.