Bu Sene 10’uncu Yılını Kutlayacak Brand Week Istanbul, 7-11 Kasım Tarihlerinde Katılımcılarla Buluşuyor!

EMEA bölgesinin en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini ve pazarlama duayenlerini bu sene “Time to Reset” teması çatısında bir araya getiriyor.

Yaratıcı endüstrileri, markalar dünyasını, hem toplumu hem de bireyi odağına alan, yarına yönelik içgörüleri farklı disiplinlerden uzmanlarla masaya yatıran Brand Week Istanbul, 9-10-11 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Geleceğin yön veren trendlerini ve ilham verici hikâyeleri yerel ve global isimlerin sunumlarıyla katılımcılarla buluşturacak olan festival; paneller, atölye çalışmaları, akademik seminerler, söyleşiler, marka lansmanları, networking buluşmaları, ödül törenleri ve sergileriyle bireyin ve toplumun anlam dünyasına ve ekonomiye yön vermeye devam edecek.

Bu senenin temasını iklim krizi belirledi

Her yıl farklı bir tema çatısında kültür, toplum ve iş dünyasını ağırlayan etkinlik, 10’uncu yılında “Time to Reset” temasıyla adından söz ettirecek. Pandemiyle resmen başlayan 21’inci yüzyılda; iklim krizi, dijitalleşme, üretim ve tüketim alanında değişen modeller ve yeni teknolojilerle birlikte artan alternatif gerçeklikler, bu tema altında ele alınacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivale katılacak konuşmacılar arasında dünyaca tanınan birçok isim yer alıyor. Kuantum fizikçisi Prof. Mete Atatüre, Kreatif Stratejist Kev Chesters, bestelediği Holywood film müzikleriyle tanınan Pınar Toprak, Aktivist Sanatçı Laetitia Ky, Dentsu Lab Kreatif Direktörü Naoki Tanaka, Araştırmacı Bekir Ağırdır, Yazar Daniel H. Pink, festivalde katılımcılarla buluşacak yüzlerce konuşmacı arasından sadece bazıları.

Markalar ve iletişim projeleri ödüllendirilecek

Hem gündemi şekillendiren hem de geleceği belirleyen konu ve konuşmacılarının yanı sıra Felis Ödülleri, Lovemarks Ödül Töreni, Fark Yaratan Kadınlar, Brand Academy Sertifika Programı, Marka İkonları Yürüyüşü, Portfolyo Buluşmaları ve özel networking toplantıları gibi geleneksel yan etkinliklerin yanına bu yıl iyileştirmeye dair tüm metotların konuşulacağı “Time to Heal” sahnesi de ekleniyor. “Time to Heal”, Pharmatopia Eczacılarının Projesi kapsamında, sağlığın tüm yenilikçi metotlarının bilimin ışığında konuşulacağı, iyileştirmeye ve iyiliğe açılan gündemler ile sektöre yeni perspektifler katacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.