‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’te Kerem Bürsin ringe çıkıyor

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un başrollerinde yer aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisi, ikinci bölümüyle 11 Ocak’ta ekranlara gelecek.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin ikinci bölümünde, İstanbul’da kalmak zorunda kalan ‘Ali’ ve ailesinden kaçan ‘Derin’ birbirlerini bulmaya çalışacak. ‘Şahin’in, Ali’nin oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte hayata bağlanması ise duygusal anlara sahne olacak.

Ali, Şahin’in yanında geçirdiği süre içinde boksun inceliklerini öğrenmeye başlarken, Şahin hayatının en büyük sırrını açıklamak için doğru zamanı bekleyecek.

DEFNE KAYALAR HEMŞİRE ROLÜNDE

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Defne Kayalar, dizinin ikinci bölümünde ilk defa ekranlara gelecek. Kayalar, Şahin’in boks salonunda çalışan küçük Veysel’in hemşire annesi ‘Nesrin’ karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Senaristliğini Ece Yörenç’in, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’, yeni bölümüyle 11 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Atv’de yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=koMc2a5K2ns

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.