Bu Şehir Arkandan Gelecek’te Derin’in hayatı tehlikede

Ay Yapım imzalı Bu Şehir Arkandan Gelecek’te tansiyon yükseliyor. Ali, sevdiği kadının peşine düşen azılı katil Seyit’ten, Derin’i korumayı başarabilecek mi?

‘Bu Şehir Arkadan Gelecek’in yeni bölümünde Ali, Tekin’den Derin’in hayatının tehlikede olduğunu öğrenecek. Sürprizlerle dolu bölümde Tekin, can düşmanı olan Ali’den ilk kez yardım isteyecek.

Heyecan dolu yeni bölümünde Ali, Derin’i yalnız bırakmayacak. Yeniden bir arada olan iki âşık kapanmayan defterlerini yeniden açacaklar.

Ali ile Derin’in arasındaki buzlar eriyecek mi?

Antrenman sırasında bile gözünün önünden Derin’i ayırmayan Ali, sevdiği kadın ve çocuğundan vazgeçmemekte kararlı olduğunu gösterecek. Derin’in, Ali’yi affedebilmesi için tek bir şartı olacak. Derin’in sunduğu şartla harekete geçen Ali, hiç beklemediği sonuçlarla karşılaşacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in soluksuz izlenecek yeni bölümünde; Ali, Derin’i koruyabilmeyi başarabilecek mi? İki aşık acaba yeniden eski günlerine dönebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 15 Mart Çarşamba saat 20:00’da Atv’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.