Bu Şehir Arkandan Gelecek’te Ali hayatının en büyük darbesini aldı

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne birbirlerini çok sevmelerine rağmen bir araya gelemeyen Ali ile Derin’in tartışması damga vurdu. Derin’in sert sözleri, Ali için hayatının en büyük darbesi oldu.

Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümünde Derin’in (Leyla Lydia Tuğutlu) hamile olduğunu duyan Ali (Kerem Bürsin), soluğu Derin’in karşısında aldı. Aslı’nın (Nilperi Şahinkaya) oyunları yüzünden Ali’ye karşı çok kızgın olan Derin ise Yiğit’in söylediği “O bebeğin babası benim” yalanını sürdürerek Ali’yle arasındaki uçurumu derinleştirdi. Derin’in Ali’ye, “Sen benim için bir yanılgısın!” dediği anlar izleyenleri ekran başına kilitlerken, bu sözler Ali için de hayatının en büyük yıkımı oldu.

İşte, o heyecan dolu yüzleşme:

https://www.youtube.com/watch?v=hHw3C1R9lro

Bokstaki gururumuz Avni Yıldırım sürprizi!

Dünyaca ünlü Türk boksör Avni Yıldırım’ın, Şampiyon Spor Salonu’nda Ali ve Şahin’i ziyaret ettiği sahne ise bölümün unutulmazlarından oldu. Dünyada ilk üçte gösterilen ve yakın zamanda Dünya Boks Federasyonu (WBC) Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında, rakibini nakavtla yenen Yıldırım, senaryo gereği kariyerini anlatan belgeselin çekimleri için ilk idolü olan Şahin’le bir araya geldi.

İşte, Avni Yıldırım’ın salona geldiği o anlar:

https://www.youtube.com/watch?v=EEUyedWS3Bw

Bölümün renkli anlarından biri de Rauf’un yıllardır hayalini kurduğu köfteci dükkânının açılışı oldu. ‘Anne Köftesi’ adlı minibüs dükkânının açılışı ekran başındakilere de renkli anlar yaşatırken Ali’nin, Derin’in ondan hamile olduğu ve Londra’ya gideceği gerçeğini öğrenmesi onu farkında olmadan tehlikeli bir çıkmaza sürükledi. Derin’i durdurmak için kaldığı otele giden Ali, Derin’in babası Tekin’i bıçaklanmış, yerde kanlar içinde buldu. Gürültüler üzerine odasından çıkan Derin ise gördüğü bu korkunç manzara karşısında hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan dolu yeni bölümünde Ali, suçsuz olduğunu kanıtlayabilecek mi?, Derin’in babası Tekin kurtulabilecek mi?, Ali ile Derin’in arasındaki uçurum ortadan kalkabilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 15 Mart Çarşamba saat 20:00’da atv’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.