”Bu Şehir Arkandan Gelecek” zirve yolculuğunda emin adımlarla ilerliyor

Ay Yapım imzalı, Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümüne; Şahin, Ali ve Rauf’un alevler arasında kaldığı korku dolu sahne damga vurdu.

Derin’in annesi Belgin’in gizli planı, bölümün final sahnesinde ortaya çıktı. Derin’in eve dönmesiyle sular durulmuş gibi gözükse de Belgin, kızının, Ali’den sonsuza kadar uzaklaşması için gözünü kararttı. Ali’ye yakınlaşması ve Derin’i takip etmesi için Bora’yı tutan Belgin, beklenmeyen bir hamle yaptı. Bora, Şahin ve Rauf uyurken evi ateşe verdi. Bu sırada Aslı’nın evinde olan Ali, dışarıdan gelen gürültüyle soluğu Şahin’in evinde aldı ve babasını alevlerin arasından kurtardı.

Ah Oğlum!

Şahin’in babası olduğunu öğrenmesiyle birlikte tüm dünyası başına yıkılan Ali, evi terk etti. “Gerçekleri bilmeseydi ve bana abi demeye devam etseydi” sözleriyle çaresizliğini dile getiren Şahin’in, Ali’yle tanıştığı günleri hatırladığı sahne, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

İşte, Müslüm Gürses’in ‘Ah Oğlum’ şarkısının eşlik ettiği o sahne:

https://www.youtube.com/watch?v=rxCiRt0XbZ4

Çaresiz âşık Derin!

Bölümde kendinden beklenmeyen bir mutluluk portresi çizen Derin, Yiğit’le çıktığı akşam yemeğinde mikrofonu eline alıp ‘Çaresizim Çaresiz’ şarkısını söyledi. Derin’i canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu’nun etkileyici performansı, sosyal medyada da ses getirdi.

İşte, çaresiz âşık Derin’in şarkı söylediği o dakikalar:

https://www.youtube.com/watch?v=hIgJDpJyh7U

Ali’nin babasından son isteği!

Artık bu şehirde kalmasının bir anlamı olmadığını düşünen Ali, babasından onu annesinin mezarına götürmesini istedi. Oğlunu kaybetmemek için tüm gerçekleri anlatacağını söyleyen Şahin ile Ali’nin konuşması, elinde çiçeklerle mezarlıkta beliren Tekin’i görmeleriyle bölündü.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Şahin, Tekin ve Ali karşılaşmasında, Ali annesi ile ilgili acı gerçekleri öğrenecek mi?, Şahin, Ali’ye tüm gerçekleri anlatabilecek mi?, Ali, Derin’i affedebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

Yeni bölüm fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=6nOAUnAowp8

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da ATV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.