“Bu gece evlere girmeyin”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Denizli Bozkurt’ta açıklama yaptı. Soylu depremin yaşandığı bölgede yurttaşlara “Bu gece evlere girmeyin” çağrısında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Denizli’nin Bozkurt İlçesi’nde depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

blank
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Bakan Soylu’nun konuşması şöyle;

Her türlü ihtiyaçları karşılamaya çalışılıyor. İç evlerde ciddi hasarlar söz konusu. Çevre ve Şehircilik Bakanımız ve Genel Müdürlerimizle konuştuk. 300’e yakın evin 50’ye yakınında ağır hasar tespit edildi. 50’nin üzerindeki ekip çağrıldı ve yarın akşama kadar tüm evlerin hasar tespiti yapılacak.

Buradaki depremlerde bizim gördüğümüz kerpiç evlerde hasar oluyor. Bunlarla ilgili Acıpayam’da da 400’e yakın evi yıktık. Burada da hasarlı evlerdeki tespitler yapıldıktan sonra gerekli işlemler yapılacaktır. 81 vatandaşımız panik sebebiyle hastaneye gitti. 78’i taburcu. 3’ünün tedavisi sürüyor. Onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Devletimiz tüm birimleriyle buradadır. Gereği yerine getirilecektir. Özellikle vatandaşlarımızın bu gece dikkat etmelerini istiyoruz. Depremin ağır hissedildiği yerlerde evlere girmezsek iyi olur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.